HEALTH LINK BIO Kakaové máslo 250 g
Detailní popis produktu
Kakaové máslo získáváme lisováním surové kakaové hmoty z pražených kakaových bobů, které jsou pěstovány v podmínkách ekologického zemědělství. Máslo je tepelně stabilní, obsahuje přírodní antioxidanty, které zabraňují žluknutí, a uchovává si jemnou vůni a chuť hořké čokolády.
Kakaové máslo se nejčastěji používá při výrobě čokolády. Avšak kouzlit s ním můžete i v kuchyni při přípravě koláčů, dezertů, sušenek, zmrzliny a jiných pokrmů. Je také výborným přírodním prostředkem v každodenní péči o pokožku.
Použití: Při výrobě čokolády (zjemní chuť), čokoládových polev (při krájení nebude poleva praskat), zmrzliny, na smažení, pečení masa a sladkých pokrmů.
Složení: 100 % BIO kakaové máslo ve formě kousků. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů.
Výživové údaje |
na 100 g |
Energetická hodnota |
3760 kJ/892 kcal |
Tuky |
99 g |
z toho |
|
- nasycené mastné kyseliny |
65 g |
Sacharidy |
0 g |
z toho |
|
- cukry |
0 g |
Bílkoviny |
0 g |
Sůl |
0 g |
Skladování: Skladujte v chladu a v suchu, v dobře uzavřeném obalu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Země původu: Dominikánská republika.
Hmotnost: 250 g.
Kontrolní orgán KEZ CZ-BIO-001
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kakaové produkty |
---|---|
? Příchuť: | Kakao |
Hmotnost: | 250 g |
Značka: | Health Link |
Produkt: | Máslo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.