HEALTH LINK BIO Včelí pyl 100 g
Detailní popis produktu
Včely sbírají pyl z rostlin pomocí kartáčků a shlukují ho do drobných košíčku, které mají na zadních nohách. Dopraví ho do úlu, ve kterém je umístěn pylochyt. Včela se protáhne otvorem v pylochytu a pylové zrno se zachytí. Včelí pyl je bohatý na živiny, které jsou pro lidský organismus důležité. Obsahuje mimo jiné antioxidanty, enzymy, bílkoviny, vitaminy a minerály. Enzymy podporují procesy trávení a působí pozitivně při nechutenství. Včelí pyl příznivě působí na stav kardiovaskulárního systému a podporuje přirozenou obranyschopnost.
„On-hold seznam tvrzení dle článku 13.1“:
Antioxidant.
Chuť k jídlu.
Normální činnost kardiovaskulárního systému – krevní lipidy.
Imunomodulace – enzymy a vitamíny.
Přirozená obranyschopnost – imunitní systém.
Upozornění: Pro ty, kteří mají alergii na pyl nebo včely, doporučujeme konzumaci včelího pylu konzultovat se svým lékařem. Konzumace není vhodná pro děti.
Složení: 100 % BIO včelí pyl.
Doporučené dávkování: 1–2 čajové lžičky denně (cca 5–10 gramů).
Použití: Vhodné k přímé konzumaci. Ideální i do jogurtu, müsli, smoothies nebo ovesných kaší. Můžete jej přidat i do medu a použít například k oslazení čaje.
Výživové údaje | na 100 g | na 10 g |
Energetická hodnota | 1192 kJ/285 kcal | 199 kJ/29 kcal |
Tuky | 5,0 g | ≺0,5 g |
z toho | ||
- nasycené mastné kyseliny | 2,3 g | 0,2 g |
Sacharidy | 45 g | 4,5 g |
z toho | ||
- cukry | 28 g | 2,8 g |
Bílkoviny | 15 g | 1,5 g |
Sůl | 0,02 g | 0 g |
1 porce je 10 g. Balení obsahuje 10 porcí.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu v uzavřeném obalu a bez přímého slunečního záření. Chraňte před teplem.
Hmotnost: 100 g.
Kontrolní orgán KEZ CZ-BIO-001.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potraviny a nápoje |
---|---|
Pomáhá na: | Imunita, Srdce a krevní oběh, Trávení, Hladina cukru a cholesterolu v krvi, Kontrola hmotnosti, Nechutenství |
? Příchuť: | Včelí pyl |
Hmotnost: | 100 g |
Značka: | Health Link |
Produkt: | Pyl |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.